La Aeroportul Arad ştie toată lumea că bate vântul de când yesman-ul primarului Falcă se ocupă de contracte, în calitatea lui de director comercial. Dar dacă bate vântul la capitolul venituri, asta nu înseamnă că nu sunt bani de cheltuit. Noi ştim că pedeliştii din jurul lui Gogu Falcă sunt buni la cheltuit, iar de când nu mai sunt la guvernare sunt tot mai înfometaţi şi se bagă în cele mai mici afaceri, ca să umple golurile lăsate de banii ce veneau de la Guvern.
Cea mai nouă afacere de care a aflat şoăpârlica noastră e paza aeroportului, pentru care se organizează o mică licitaţie. Şi dacă sunt ceva bani de ros, hop şi înfometaţii. Şopârla noastră se jură că l-a auzit pe Happy Meal Moşneag trăgând sforile prin aeroport pentru o firmă de pază care aparţine (nu pe hârtie) unei alte minţi sclipitoare din apropierea primarului Falcă, Lucian Riviş Tipei, zis şi Vocea, probabil la mişto, fiindcă el nu prea le are cu vorbitul. Cică Happy Meal forţează lucrurile pe la Aeroport atât de tare, încât s-a auzit şi prin vecini, fiindcă în zonă e o linişte de mormânt, mai ceva ca în Cimitirul Pomenirea, din cauza lipsei de zboruri şi contracte, lucruri de care ar fi trebuit să se ocupe Happy Meal Moşneag, care în timpul serviciului e cu mapa la ştrand, să vadă cum pregătesc muncitorii noul sezon estival.
E de urmărit până unde pot merge cu tupeul ciracii lui Gheorghe Falcă şi cât vor mai fi toleraţi de autorităţile competente. Noi oricum vom anunţa câştigătorul la timp. Să sperăm că nu se lasă cu mascaţi.

Recomandările redacției