botisVeteranul a fost turnul de control al defensivei utiste și a jucat aproape fără greșeală. Sorin Botiș a coordonat bine linia din fața porții lui Mitrea, o linie în care l-a avut coleg de ax central pe tânărul Cotoc, față de care e mai mare cu 17 ani!
„Sore” a cântărit rezultatul de vineri cu măsura adecvată: „Un meci greu, decisiv, foarte important pentru noi. Ne-au interesat doar punctele, erau vitale și ne bucurăm că le-am câștigat. Mergem mai departe”, transmite experimentatul apărător, care trăia, prin 1998, sentimente asemănătoare cu cele trăite de mulți dintre colegii de echipă de azi, chiar dacă atunci coordonatele erau diferite.
Căpitanul Bătrânei Doamne a remarcat rolul fanilor, care au cântat aproape pe toată durata partidei. La final, Botiș și colegii săi le-au mulțumit. „E ceva deosebit, eu mă simt ca la 20 de ani! Suporterii sunt lângă echipă, e important și pentru băieți. Trebuie să creștem ca echipă. Bine, valabil pentru pe băieți cu creșterea, vreau să-i ajut cât pot de mult”, a conchis Botiș.

Recomandările redacției