Emily_blunt_john_krasinskiS-au căsătorit în Italia, acum trei ani, iar dragostea a rămas la fel de puternică. Asta şi pentru că actriţa recunoaşte că soţul ei i-a schimbat viaţa.

Emily Blunt se consideră mai puternică de când s-a cuplat cu John Krasinski. „Să-l întâlnesc pe John mi-a schimbat cu adevărat viaţa. Când mă gândesc la tot sprijinul pe care mi-l dă, mă simt invincibilă. Este cel care mă urmează în zilele mele bune şi mă călăuzeşte în cele rele”, a subliniat actriţa britanică, fostă iubită a lui Michael Buble, care nu-şi ascunde nici acum regretul că a pierdut-o.

Emily şi John s-au cunoscut în 2008, când ea abia se despărţise de cântăreţul canadian, s-au logodit un an mai târziu, pentru ca în 2010 să-şi unească destinele. Un pas important, după cum se vede. Şi o uniune care rezistă poate şi pentru că actriţa din „Diavolul se îmbracă de la Prada” refuză să ducă viaţa strălucitoare de la Hollywood. „Îmi petrec timpul în costum de jogging şi acoperită de noroi. În plus, îmi las câinele în pat, să mă răfeţe – aşa că nu rămâne prea mult loc. Am un soţ enorm – are 1,90 metri! – şi un câine uriaş”, a mărturisit actriţa, râzând.

Revenind la căsnicia ei fericită cu starul din serialul „The Office”, Emily Blunt a subliniat că mai are un motiv pentru care îi este recunoscătoare lui John Krasinski: el telefonează la restaurant, pentru a face rezervări. Iar vedeta de 30 de ani se simte uşurată: în copilărie, era bâlbâită, şi de atunci a rămas cu o fobie. Nu-i place să vorbească la telefon, chiar dacă gângăveala a rămas în urmă.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției