sebiszalauAşa cum îşi dorea Mihai Petcuţ, echipa sa a confirmat jocul bun prestat în faţa Sănătăţii Cluj, iar egalul obţinut runda trecută a fost dublat vinerea trecută cu o victorie importantă. Sebişul întâlnea cea mai ofensivă şi spectaculoasă echipă din seria a V-a a eşalonului trei, iar Zalăul şi-a arătat încă din start intenţiile.
Teglaş, Sabou şi Ionaşcu au creat în primul sfert de oră pericol la poarta Naţionalului, dar cei care aveau să des­chidă scorul au fost sebişenii. În minutul 19, Coţan a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, iar mingea şutată de mijlocaşul echipei de pe malul Crişului Alb s-a oprit în vinclul porţii apărate de Chiş. Mai pragmatică decât adversara sa, echipa gazdă a lovit din nou în minutul 28, când centrarea lui Susan a fost reluată norocos, din apropiere, de Ceaca, care a făcut 2-0, scor cu care s-a intrat la pauză.
Conturile aveau să fie încheiate la zece minute de la reluare, când acelaşi Ceaca a marcat cu latul, din 11 metri, după o excelentă acţiune personală a lui Mohamed. Ceaca avea să fie protagonistul meciului, asta pentru că în minutul 59 a fost eliminat direct, după o intrare dură la portarul oaspeţilor. Deşi în inferioritate numerică, Sebişul a rămas stăpână pe situaţie şi a închis bine culoarele, astfel că Zalăul a înscris doar golul de onoare, marcat în prelungiri, de Ardelean. Scorul final avea să fie stabilit tot în prelungiri, când Bozian a marcat pentru un 4-1 cât se poate de clar. O victorie care îi asigură Sebişului linişte şi moral în vederea finalului de campionat.
Sebiş: Şoltesz – Feieş, Jude, Albert, Suslak – Buta – Susan, Bozian, Mohamed, Coţan – Ceaca. Au mai jucat: Ivancea, Avădanei, Budur, Toader.
Zalău: Chiş – Lung, Cozma, Bulz, Negrean, Maior, Bode, Sardu, Ionaşcu, Teglaş, Bălan.
Arbitri: Constantin Popescu (Ţicleni) – Gheorghe Danaşel (Bumbeşti-Jiu), Ale­xandra Danaşel (Târgu Jiu). Observatori: Bogdan Rădulescu (Bucureşti), Sebastian Moisin (Oradea).

Recomandările redacției