sebis-hunedoaraDupă nu mai puțin de 5 rezultate nesatisfăcătoare în retur, Sebișul pare să fii pierdut trenul promovării în Liga a II-a, dar, atâta timp cât matematica nu o condamnă, e datoare să spere. Victoria cu hunedorenii lui Gălan era necesară ca diferența de arădeni să nu se mărească, în condițiile în care aceștia din urmă au învins-o în cele din urmă pe Minerul Motru.
Pe un teren îmbibat de apă, ambele echipei au început cu frâna de mână trasă. De abia după un sfert de oră, Digbeu a spart monotonia cu o „torpilă” ce s-a dus puțin peste transversala porții adverse. La câteva minute după aceea, Raț a avut ceva emoții la lovitura de cap a lui Radu, pentru ca apoi, o perioadă, gazdele să atace în gol, de vină fiind și ploaia torențială ce a căzut la Sebiș. Pe finalul reprizei a ieșit la rampă fundașul stânga Mureșan, care a tras mai întâi puternic puțin peste transversală, iar apoi a fost la un pas să rămână singur cu portarul după o acțiune personală.
Naționalul a ieșit mult mai motivată de la cabine și, după cum au decurs primele minunte, deschiderea scorului a fost numai o chestiune de timp. Totuși, prima ocazie a reprizei a avut-o Trășcan, care a tras violent din lovitură liberă de la 25 de metri, dar Șoltesz a respins de sub transversală. Apoi, în minutul 58, nou intratul Bo­zian l-a remarcat pe Raț după un șut la colțul scurt, pentru ca la faza următoare scorul să devină 1-0. Sulea a trimis un balon de pe stânga în careul mic, de unde Ionuț Radu a alunecat la sacrificiu trimițând la semiînălțime în plasă. Gazdele au rămas la controlul partidei, însă nemaiavând presiunea golului au preferat să plimbe mult balonul. Singura situație am trecut-o în dreptul lui Ionuț Radu, care a preluat greșit centrarea lui Bozian. Totuși, scorul avea să fie majorat cu 10 minute înainte de concluzia partidei. Ologu a înșirat trei adversari, a ajuns la colțul terenului, de unde a pasat precis la 7 metri lui Lazea, care a reluat cu latul pe lângă Raț: 2-0! Sebișul a căutat și golul 3, dar Sulea a șutuat din unghi închis pe lângă, iar Raț a scos de la rădăcina barei execuția lui Ologu.
Formații:
Sebiș: Șoltesz – Miheț, Bier, Mardare (69 Neacșu), Mureșan – Lazea, Apostol – Sulea (85 Corcoveanu), Digbeu (49 Bozian), Poiană – Radu (72 Ologu).
FC Hunedoara: Raț – Șoit, Popa, Ciumașu, Trășcan – Munteanu (63 F Olariu), Sandu, Gheară (65 M. Olariu), Dragoescu – Tecsi (77 Grigore), Făgărășanu.
Arbitri: Dragoș Lunca – Csaba Antal (ambii din Cluj), Sergiu Corb (Zalău). Observatori FRF:Gabriel Dan și Nicolae Tanasoglu (ambii din Timișoara).

Recomandările redacției