kelly_osbourneProbleme neaşteptate pentru Kelly Osbourne, fata celebrului rocker Ozzy Osbourne. Ea a fost internată de urgenţă ieri ăntr-un spital din Los Angeles.

De această dată nu este vorba de consumul de droguri, aşa cum suntem obişnuiţi când vine vorba de copii de vedete, ci de o altă problemă de sănătate, deocamdată necunoscută.

Kelly se afla în platoul emisiunii Fashion Police, la a cărei realizare participă regulat, când i s-a făcut deodată rău.

Ea a apucat să îi spună colegei ei de platou, Melissa Rivers, „Nu mă simt deloc bine” – după care s-a prăbuşit.

Deşi Kelly şi-a venit în fire relativ repede, cu ajutorul celor din platou, ea a fost dusă la spital pe targă, acoperită în totalitate de un cearşaf alb, pentru a fi protejată de privirile indiscrete şi de blitz-urile paparazzilor.

Joan Rivers, de asemenea prezentă în platourile E! din Wilshire Blvd, a declarat pentru curioşi că acum Kelly este în afara oricărui pericol.

Tot ieri, în capătul celălalt al lumii, Justin Bieber a avut şi el un incident asemănător, cântăreţului făcându-i-se rău în culise, cu puţin timp înainte de ultimele piese ale concertului…

 

Sursa: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției