banatul-utaLa nicio lună de zile de la bucuria trăită la Lugoj pentru promovarea favoriților în Liga a III-a, suporterii „Bătrânei Doamne” au parte de primul oficial al noii stagiuni competiționale. Pe arena din Sânicolau Mic, astăzi, de la ora 17,30, UTA dă piept cu Muncitorul Reșița în primul tur al Cupei României Timișoreana.
Meciul le prinde pe combatante la începutul pregătirilor de vară. Dacă utiștii s-au reunit joi, 10 iulie, bănățenii s-au întors în iarbă de abia luni. De fapt, antrenorul Muncitorului, Adria Cîrjan a recunoscut că disputa de la Arad îl încurcă, fiindcă – altfel – el le-ar fi prelungit vacanța elevilor săi. Reșițenii au terminat campionatul pe 6 iunie, în fruntea clasamentului play-out din C4 și formează o echipă incomodă.
Asta admite și Roland Nagy, care          s-a consultat cu tehnicienii care au înfruntat Muncitorul în stagiunea trecută. „M-am interesat și am înțeles că vom întâlni o echipă destul de tânără, dornică de afirmare, cu o talie bună, care are deja experiența Ligii a III-a. Sigur, vor fi cel puțin la nivelul Gloriei sau celor de la Pecica, așa că va trebui să-i tratăm cât se poate de serios”, spunea antrenorul „textiliștilor”, care va avea la dispoziție o echipă competitivă pentru disputa cu Muncitorul, inclusiv pe noua achiziție, Dănuț Ivănică.
De fapt, primul „unsprezece” al arădenilor ar putea arăta așa: Bodea – A. Popa, Wild, Botiș, Suslak – Copil, Nădăban, Chindriș, Hlistei – Leucuța, Ivănică.
Meciul din Sânicolau Mic va fi arbitrat de o brigadă din Timișoara, format din: Răzvan Drăgoi – Cristian Drăguț și Lavinia Bozdog.

Recomandările redacției