stili curticiIncluzând și meciul cu Păuliș, din prima etapa a returului, jucată în decembrie 2012, Ineul are un parcurs care-i conferă statut de favorită în lupta pentru titlul de campioană județeană.
Echipa pregătită de Adrian Abrudean are, în a doua parte a sezonului, 37 de goluri marcate și unul singur primit, de la Speranța Turnu! „Unul din obiective e să primim cât mai puține goluri. Suntem la al patrulea joc fără gol primit, sperăm în continuare să avem o organizare bună. Și mă bucur că la fiecare joc rezultatul îmi permite să introduc și juniori, lucrurile decurg normal, iar împlinirile sunt pe măsură”, a apreciat antrenorul liderului Ligii a IV-a arădene.
Zărăndanii au trecut cu bine de deplasarea de la Curtici, după o prestație apreciată de „Știli”. Antrenorul ineuan s-a declarat satisfăcut de cum au jucat elevii săi, fiind deja cu gândul la runda viitoare, când primește vizita viceliderului Unirea Sântana.
„A fost o victorie muncită și pe deplin meritată. Am avut parte de o partidă extrem de dificilă, am întâlnit echipa cea mai bună și cea mai bine organizată cu care am jucat în acest retur, vreau să-i felicit pentru joc și pe adversarii noștri. În același timp, vreau să felicit și echipa mea, care a încercat și în mare parte a reușit să se achite de sarcinile pe care le-am trasat înainte de joc. O victorie foarte importantă pentru noi, care ne dă speranțe în special pentru următorul joc, cu Sântana, de acasă, va fi la fel de greu, dar sper să ne mobilizăm, să rămînem cu picioarele pe pământ și să câștigăm”, a conchis fostul mijlocaș al alb-albaștrilor, care, la Curtici, au apărut într-un echipament similar cu cel al Petrolului Ploiești.

Recomandările redacției