Prinşi în flagrant furând din magazin

 

Mai multe persoane au fost prinse în flagrant în acest sfârşit de săptămână, în timp ce sustrăgeau bunuri din magazin.

Valentin L., de 24 de ani, a fost depistat în timp ce sustrăgea îmbrăcăminte dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial, de pe raza cartierului Aurel Vlaicu, iar Florin D., de 35 de ani, a fost depistat în timp ce sustrăgea diverse produse de pe rafturile unui magazin din municipiu.

De asemenea, Georgeta G., de 33 de ani, a fost depistată într-un magazin de pe strada Banul Mărăcine, având asupra sa o diferenţă privind cantitatea de legume de la casa de marcat faţă de cea de la cântar. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

A sustras scule electrice dintr-o locuinţă

 

Poliţiştii Secţiei nr. unu de Poliţie au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt de pe raza municipiului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 21 spre 22 iulie, Vasile A., de 44 de ani, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil de pe strada A. Volta, de unde ar fi sustras scule electrice în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 

 

Depistat în câteva ore de la sesizare

 

Un tânăr de 21 de ani este cercetat pentru furt de bicicletă. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către Cosmin G., despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au depistat în doar câteva ore de la sesizare pe Vasile C., de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, cel în cauză ar fi sustras bicicleta lăsată neasigurată, din faţa unui bar de pe Calea Timişorii.

Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 250 de lei a fost recuperat.

 

Recomandările redacției