Furt de bicicletă
Trei tinerisunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind bănuiţide sustragerea unei biciclete.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 22/23 august a.c., cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, ar fi sustras o bicicletă lăsată neasigurată din holul unui bloc, de pe raza cartierul Aurel Vlaicu.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

În flagrant
Poliţiştii Biroului de Odine Publică cercetează doi tineri care au fost depistaţi în flagrant, în timp ce sustrăgeau produse dintr-un magazin.
Suspecţii, de 17, respectiv 18 ani, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau mai multe produse nealimentare, din incinta unui magazin, de pe strada Banul Mărăcine, din municipiu.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Şi-a prădat firma unde lucra
Oamenii legii din Ineu cercetează o femeie care a fost depistată în timp ce sustrăgea deşeuri din cupru, dintr-o societate comercială.
Femeia, de 44 de ani, angajată a unei societăţii comerciale din oraş, a fost depistată în timp ce deţinea într-o geantă 1,486 kg. deşeuri din cupru, sustrase din incinta societăţii.
Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celei în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Permise suspendate
Poliţiştii rutieri au efectuatmai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând 258 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.500 de lei.
Dintre acestea, 20 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 238 – pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere şi 23 de certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției