Conducere ilegală

Agenţii de la Circulaţie au depistat în trafic un bărbat care a condus un autoturism neînmatriculat.Bărbatul, de 62 de ani, din Hunedoara, a fost depistat pe DN 7, la Păuliş, în timp ce a condus un autoturism, cu numere de înmatriculare provizorii eliberate de autorităţile Germane, care nu au valabilitate pe teritoriul României.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Infracţiuni rutiere

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Secusigiu au depistat în trafic un bărbat care a săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Suspectul, de 38 de ani, a fost depistat pe D.J. 682, în timp ce a condus un moped, fără numere de înmatriculare sau de înregistrare.

De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

Permise reţinute

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând 252 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 57.000 de lei.

Dintre acestea, 44 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare şi 208 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi 16 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției