Accident pe Bulevard

O maşină s-a răsturnat în centrul municipiului, în urma unei coliziuni destul de violente cu un alt autoturism. Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Revoluţiei, în noaptea de duminică spre luni. Nici o persoană nu a fost rănită, în urma impactului, iar cei doi şoferi au recurs la înţelegere amiabilă. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, este vorba despre un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fără victime. Accidentul s-a produs pe Bulevardul Revoluţiei, între strada Crişan şi Primărie, pe sensul de mers Podgoria-Primărie.

 

pe scurt omor

 

 

 

 

 

Crimă învăluită de mister

Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul în imagine, care a fost dat dispărut la finele anului 2014 şi a fost găsit decedat, în portbagajul unui autoturism. Bărbatul, victima infracţiunii de omor, se numeşte Haj Saleh, de 52 de ani. Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

Depistat în doar câteva ore

Agenţii de poliţie de la Postul de Poliţie Zăbrani au depistat un bărbat, bănuit că ar fi sustras suma de 300 de lei şi două telefoane mobile dintr-o locuinţă. Oamenii legii au fost sesizaţi de către o femeie, de 64 de ani, din localitatea Zăbrani, despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa pe poarta lăsată descuiată în momentul în care aceasta era plecată de la domiciliu şi i-au sustras suma de 300 de lei şi două telefoane mobile. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea unui bărbat de 39 de ani, din judeţul Caraş Severin, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției