Bărbatul care a încercat să se gazeze, a murit

Tentativă de suicid reuşită a arădeanului care a ajuns la spital cu arsuri de gradul III, pe 50% din suprafaţa corpului. Acesta a încercat să se sinucidă prin racordarea gazului la duşul din baie. În timp ce îşi aştepta sfârşitul în cadă, o explozie puternică s-a produs în apartament, moment în care bărbatul s-a aprins ca o torţă. Vecinii l-au găsit în flăcări şi au sunat la numărul de  urgenţă 112 pentru a-l salva. Din nefericire, după patru zile de la incident, arădeanul şi-a dat ultima suflare.

 

A furat dintr-o societate commercială

Un tânăr a fost identificat de poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie, după ce ar fi furat o bicicletă. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 7 mai a.c., tânărul de 21 de ani, aflându-se în incinta unei societăţi comerciale din municipiu, ar fi sustras o bicicletă neasigurată, în valoare de aproximativ 2.200 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 

Transport ilicit de lemn

Un transport ilegal cu aproximativ 26 mc de material lemnos a fost oprit în trafic de poliţiştii Postului de Poliţie Bîrzava. Oamenii legii au depistat marţi, în trafic, pe raza localităţii Monoroştia, un bărbat de 27 de ani, în timp ce transporta cu un autocamion cu remorcă, cantitatea de 25,54 mc de material lemnos, care nu corespundea ca specie şi cantitate cu cel trecut pe avizele de însoţire a mărfii. De asemenea, în cadrul verificărilor efectuate s-a constatat că avizele nu au fost completate cu menţiuni referitoare la data, ora şi minutul plecării, conform legislaţiei în vigoare. Întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării, societatea transportatoare fiind sancţionată contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cu suma de 50.000 de lei.

Recomandările redacției