I-au furat câinii din curte

Poliţiştii din Şepreuş au fost sesizaţi de I. Ioan despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras 10 litri de motorină, un acumulator auto şi doi câini de rasă.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit în doar câteva ore de la sesizarea faptei identificarea lui B. Ionel, de 33 de ani şi C. Eusebiu, de 44 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 8/9 aprilie a.c., cei doi bărbaţi ar fi pătruns în curtea unui imobil din localitatea Şepreuş de unde ar fi sustras dintr-un tractor aproximativ 10 litri de motorină şi un acumulator auto, iar din curte ar fi sustras doi câini din rasa ogar, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei.

Cei doi câini au fost recuperaţi şi predaţi victimei, iar pe numele celor în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (D.D.)

Amenzi rutiere

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate poliţiştii aplicând aproximativ 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24.500 lei.

Dintre acestea, 89 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 31 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute opt permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare. (D.D.)

Băgat la zdup

Angajaţi ai Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare, luni, un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele lui A. Dumitru, de 59 de ani, din Arad.

Mandatul a fost emis de Judecătoria Arad, bărbatul având de ispăşit o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Arad. (D.D.)

 

Recomandările redacției