Urmărit naţional, prins şi încarcerat

 

Un tânăr de 24 de ani, care era dat în urmărire naţională, a fost reţinut şi încarcerat.

Poliţiştii Postului de poliție Birchiș l-au depistat pe  urmăritul național Vasile F., în vârstă de 24 ani, din localitatea Căpâlnaș.

„Bărbatul are de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere şi conform procedurilor, a fost încarcerat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

 

 

 

Cercetat pentru furtul unei biciclete

 

Poliţiştii Secției nr. doi de Poliție au reuşit identificarea unei persoane bănuite că ar fi sustras o bicicletă, din parcarea unui complex comercial, din cartierul Micălaca.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în data de 13 august, în jurul orelor 17.00, Silviu L., din Vladimirescu, ar fi sustras o bicicletă de culoare, din incinta parcării unui complex comercial.

Pe numele bărbatului s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

 

Amenzi de un miliard de lei

Poliţiştii rutieri, au efectuat, în decursul a 48 de ore, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 520 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 97.500 de lei.

Dintre acestea, 350 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 45 permise de conducere şi 22 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției