Prins în flagrant

Un adolescent, care a fost depistat în flagrant, în timp ce fura din magazine, este cercetat de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie. Tânărul de 14 ani, a fost depistat luni, în timp ce sustrăgea o cameră web, din incinta unui magazin situat pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Reţinut de poliţişti

Un bărbat, care ar fi furat dintr-o locuinţă, a fost depistat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în data de 16 martie, bărbatul de 27 de ani ar fi pătruns prin escaladare şi pe fereastra deschisă în locuinţă, de unde ar fi sustras un inel din aur, două coliere şi două ceasuri de mână, în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Bărbatul a fost reţinut pe baza de ordonanţă şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

A condus alături de Bachus

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat, care a săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Poliţiştii au depistat în trafic, pe Calea Victoriei din municipiu, un bărbat de 24 de ani, care a condus un autoturism, fără a deţine permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Recomandările redacției