Vitezomani amendaţi
Poliţiştii rutieri au efectuat mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând aproape 500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 110.000 de lei.
Cele mai multe sancţiuni – 336 – au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, dar şi pentru nefolosirea centurii de siguranţă şi efectuarea de depăşiri neregulamentare, 26 de şoferi rămânând fără permise de conducere. Au fost depistaţi conducând peste limita legală de viteză şi le-au fost reţinute permisele de conducere şapte persoane, care conduceau pe raza unor localităţi cu peste 100 de kilometri la oră. (D.D.)
Foto vitezomani, actualitati 280414

Migranţi la graniţă

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat şi reţinut trei persoane, cetateni sirieni, care încercau să treacă ilegal frontiera. Aceştia au fost reţinuţi la aproximativ 100 de metri de frontieră. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de trei cetăţeai sirieni, cu vârstele de 26 şi 31 de ani care intenţionau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge în spaţiul Schengen. Bărbaţiii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. (D.D.)
Foto: migranti, actualitati 280414

Conduceau fără permis

Cinci persoane sunt cercetate penal după ce au fost prinse de poliţişti că circulau pe drumurile publice fără a deţine permise de conducere. Astfel, a fost depistat, pe strada Conduraşilor, din Arad, G.Matei, de 34 de ani; B.Cosmin, de 24 de ani; A.A., de 16 ani, care conducea un moped marca Piaggio; C. Florea, de 30 de ani, din Zarand; M.Daniel, de 18 ani, în timp ce conducea, între localităţile Luguzau şi Cuied, pe DJ. 792/C, un ATV neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. (D.D.)
Foto: fara permis, actualitati 280414

Suspect de furt
Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au depistat un tânăr bănuit că a sustras bunuri dintr-o boxă din subsolul unui imobil, din municipiul Arad. S. Claudiu, de 18 ani, din Arad, a fost depistat în flagrant, în data de 27.04.2014, în jurul orelor 21.30, acesta fiind bănuit că ar fi sustras dintr-o boxă, din subsolul unui imobil, mai multe bunuri. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt. (D.D.)

Recomandările redacției