Prinsă în flagrant
O femeie a fost prinsă în flagrant, în timp ce sustrăgea alimente dintr-un magazin.
Femeia, de 60 de ani, a fost depistată în timp ce sustrăgea produse alimentare în valoare de aproximativ 150 de lei, dintr-un supermarket, de pe Calea Aurel Vlaicu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celei în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Furt de bicicletă
Un tânăr de 21 de ani, a fost prins în flagrant de către poliţişti pe raza cartierului Aurel Vlaicu având asupra sa o bicicletă, despre care se bănuia că ar fi fost furată.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, la data de 24 septembrie, cel în cauză ar fi sustras bicicleta de pe Calea Victoriei din municipiu, prin tăierea sistemului de siguranţă. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 

Transport ilicit de material lemnos

Poliţiştii Postului de Poliţie Petriş au depistat şi reţinut în trafic un transport ilicit de material lemnos. „Poliţiştii au depistat în trafic, pe D.N. 7, în afara localităţii Petriş, un bărbat, de 36 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, material lemnos din specia carpen şi cer, fără a deţine documente legale de provenienţă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr.171/2010, cu suma de 2.000 de lei, iar materialul lemnos în valoare de aproximativ 120 de lei, a reţinut în vederea confiscării.

Recomandările redacției