icimUniv Goldiş ICIM a ajuns în cel mai negru punct al istoriei sale. Nu din cauza vreunei retrogradări sau vreunui rezultat dezastruos, ci datorită situaţiei financiare precare devenită disperată. Conducerea clubului apelează la sprijinul suporterilor pentru ca situaţia să fie deblocată. Iată comunicatul emis de conducerea Univ Goldiş ICIM:
„Suporterii Univ Goldiş ICIM sunt chemaţi să contribuie financiar la ieşirea clubului din impas. Dacă nemţii de la Borussia Dortmund au reuşit să salveze clubul de la faliment, iar suporterii echipei U Cluj şi-au cumpărat bilete la un joc de fotbal care s-a disputat cu porţile închise, de ce, la Arad, nu s-ar putea realiza o „minune” similară ? Aflată într-un moment delicat, de răscruce, cea mai titrată grupare arădeană din sporturile de echipă strigă după ajutor!
După 22 ani neîntrerupţi de primă divizie, perioadă în care a disputat 18 finale, din care a câştigat 11 – o Cupă a României, 8 titluri de campioană a României şi 2 trofee ale Ligii Europei Centrale – Univ Goldiş ICIM traversează clipe extrem de dificile, jucătoarele nefiind plătite de trei luni. Dacă Primăria şi Universitatea de Vest Vasile Goldiş şi-au respectat angajamentele luate faţă de echipa de baschet feminin a Aradului, celălalt partener în proiect, SC ICIM, nu are, pentru moment, posibilitatea de a-şi onora angajamentele.
Situaţia este disperată, suporterii – persoane fizice sau juridice – fiind chemaţi să contribuie financiar, după posibilităţi, pentru salvarea legendei. Orice sumă este binevenită, aduce un strop de speranţă pentru ca povestea să meargă mai departe. Astfel, înaintea şi după încheierea jocului de sâmbătă (ora 18, Sala Sporturilor), cu Danzio Timişoara, veţi putea face donaţii. Operaţiunea se va repeta săptămâna viitoare, de luni până vineri, între orele 18-20, în holul Polivalentei.
Meciul cu Timişoara este unul special. Vom prezenta trofeul Ligii Europei Centrale, iar suporterii pregătesc surprize pentru sărbătoritele săptămânii, Jennifer Risper şi Monica Brosovszky.
Ca semn de recunoştinţă pentru toţi cei care vor dona sume de bani pentru ieşirea echipei din impas, nominal fiecare persoană sau societate îşi vor regăsi numele şi suma donată pe site-ul clubului www.baschetarad.ro, ceea ce oferă o transparenţă totala asupra sumelor adunate, eliminând orice suspiciune în vederea acestei acţiuni”.
Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0723.045317, persoană de contact, Marcel Urban.

Recomandările redacției