O petiție a fost lansată în mediul online de către locuitorii orașului Chișineu-Criș. Aceștia atrag atenția asupra stării deplorabile a podului care trece peste Crișul Alb, traversat zilnic de peste 10.000 de mașini. Oamenii se tem că podul va ceda în orice moment, riscul unei tragedii fiind iminent.
„Dragi prieteni,
Tocmai am inițiat această petiție: ”Cerem consolidarea podului peste Crișul Alb din orașul Chișineu Criș.”
E foarte important pentru mine dacă ai putea să acorzi câteva minute aceste inițiative, deoarece:
Zeci de mii de persoane care parcurg drumul Arad – Oradea sunt puse în pericol zilnic. Dacă structura podului peste râul Crișul Alb cedează, poți fi tu cel care îl traversează chiar în acel moment. Alătură-te și tu campaniei de conștientizare a pericolului iar împreună îi putem acorda o șansă de a fi adusă în discuție publică și mai ales de a fi atrasă atenția autorităților competente! Pentru a semna această petiție accesează linkul de mai jos ⬇️
Cred că schimbările apar atunci când oameni ca mine și ca tine își unesc eforturile și susțin acele lucruri în care cred cu tărie. Împreună putem ajunge la oameni care ne împărtășesc părerea și putem determina schimbarea pe care ne-o dorim.
După ce ai semnat petiția, te rog să nu uiți să o distribui și altora. E foarte ușor – tot ce trebuie să faci e să re-distribui acest mesaj.
Mulțumesc!“, se arată în postarea unui locuitor din Chișineu-Criș. 

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției