Liliana, Adriana, Oana, Alice sau Bogdan sunt doar câteva dintre numele celor 20 de nume de studenţi care s-au alăturat echipei DSP Arad, pentru a sprijini procesul de întocmire a anchetelor epidemiologice.
Cei 20 de voluntari sunt studenți ai Fa­cultății de Medicină “Vasile Goldiș“, iar ajutorul pe care ei îl oferă Direcției de Sănătate Publică este nu doar un gest de responsabi­litate civică, dar mai ales o dovadă de devotament pentru cariera grea pe care și-au ales-o.
Pentru orice arădean confirmat pozitiv Covid-19, răspunsul cât mai rapid al auto­rităților și asistența medicală acordată la timp cresc șansele de vindecare rapidă și ușoară. Astfel că voluntarii, împreună cu personalul DSP, vor lucra zi lumină, inclusiv în ture de noapte, pentru a ține pasul cu evoluția cazurilor și pentru a se asigura că nu se pierde nici o secundă în lupta pentru sănătate.
„Nu știm încă totul despre SARS-COV-2, dar știm că atunci când cooperăm și avem încredere unii în alții, suntem mai puternici în fața virusului”, spun reprezentanţii DSP.  

Recomandările redacției