Irina_LazareanuSpermodelul canadian de origine română Irina Lăzăreanu a căzut victima unei farse macabre care ravagii în străinătate.

În urmă cu câteva zile a fost anunțat decesul fotomodelului pe o pagină de Facebook denumită chiar ”RIP Irina Lăzăreanu”, relatează ziarul Ring.

”În jur de ora 11 a.m., marţi, 23 aprilie, modelul nostru iubit Irina Lăzăreanu a trecut în nefiinţă. Irina Lăzăreanu s-a născut la Cluj-Napoca, pe 18 iunie 1982. Ne va lipsi, dar nu o vom uita. Vă rugăm să vă arătaţi simpatia şi să vă prezentaţi condoleanţele comentând şi dând Like acestei pagini”, a fost mesajul postat pe pagina respectivă de Facebook.

Vestea cum că ar fi decedat în condiţii misterioase i-a întristat pe fanii top-modelului din întreaga lume. În doar câteva ore, zeci de mii de persoane au accesat pagina cu pricina, scriind mesaje de condoleanţe şi exprimându-şi regretul pentru decesul vedetei în vârstă de 30 de ani. Surpriză însă, căci la câteva ore de la apariţia zvonului, acesta a fost dezminţit de reprezentanţii oficiali ai top-modelului, care le-au cerut fanilor să nu mai creadă tot ceea ce se scrie pe internet.

Fotomodelul favorit al celebrului designer Karl Lagerfeld

Românca Irina Lăzăreanu (30 de ani), fotomodelul favorit al celebrului designer Karl Lagerfeld, a părăsit România împreună cu familia ei, când era mică, emigrând în Canada.

Ea a devenit celebră în întreaga lume, având în CV prezentări pentru Chanel, Christian Lacroix, Fendi, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Kenzo, Just Cavalli, Louis Vuitton, Emilio Pucci şi Balenciaga.

Însă diva a câştigat notorietate după ce s-a mutat în Marea Britanie, datorită relaţiei tumultuoase pe care a avut-o cu rockerul Pete Doherty, fostul iubit al celebrului fotomodel britanic Kate Moss, intrând în atenţia tabloidelor.

Diva a anunţat anul trecut că se mărită cu dansatorul Keir Knight, nunta urmând să aibă loc în vara acestui an, în casa legendarului John Lennon.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției