birza2„Bătrâna Doamnă” a plecat în ceea ce ar putea fi deplasarea decisivă în lupta pentru promovare. Câștigând la Drăgășani, împotriva Damilei Măciuca, UTA nu doar ar elimina din cursă o concurentă direct, ci și ar pune sub mare presiune formațiile din frunte, ACS Poli Timișoara și Corona Brașov. Până la urmă, Adrian Falub a primit vești bune de la infirmeria clubului și i-a înclus în lotul de 18 și pe fundașul Supic și atacantul Bîrză. Ambii sunt incomplet refăcuți, dar au șanse să evolueze sâmbătă. Pellet, Capătă, Voiculeț, Mărginean și Ene sunt utiștii indisponibili pentru jocul din weekend.
Dându-ne informația achitării salariilor și a primei de joc de la Brașov, Adrian Marțian spune că se așteaptă la o reacție pozitivă din partea jucătorilor.
„Fotbaliștii și-au luat banii promiși, ceea ce nu s-a mai întâmplat demult la acest club. Cum și rezultatele au fost bune în ultimul timp, în momentul acesta cred are un moral bun. Trebuie să știe că așa cum noi oferim condiții, tot așa așteptăm de la ei victorii și pe mai departe. Nu cred că le cer atât de mult, ci doar ca în cele 90 de minute ale meciului de sâmbătă să dea tot ce au mai bun din ei pentru a aduce o victorie pentru club și pentru mine. Nu vin să le spun lor câte sacrificii fac, cât de greu mi-este mie ca să le fie lor bine. Poate sunt plecat de o săptămână și am dormit prin mașină, fiindcă nu am avut timp să mă opresc pe la hoteluri. La fel, nici ei nu au de ce să se plângă, ci doar să fie conști-enți că la finalul celor 90 de minute ale meciului cu Măciuca trebuie să fie învingători. Altceva nu le cerem”, a punctat patronul „textiliștilor”.
Omul de afaceri clujean nu se gândește la o remiză sâmbătă, ci vrea tot „potul”. „Dacă vrem să promovăm, trebuie să câștigăm cu Măciuca, egalul nu ne mulțumește. Ar fi o victorie foarte importantă pentru noi și pe care cred că o putem obține, fiindcă am ajuns pe un drum cât de cât bun după un început greu, anevoios. Am dat dovadă de multă dăruință și vo­ință până acum, sper să o ținem tot așa. Ca finanțator e foarte important ca echipa să ia cât mai multe puncte, fiindcă am venit cu gânduri mari la Arad. Apoi, mai cred că și băieții sunt conștienți de șansa pe care o au. Toți își doresc să joace la anul în Liga 1, care e mult peste Divizia B”, a adăugat Marțian.

Recomandările redacției