suputaFiindcă în cele zece luni de când o pregătește pe UTA nu și-a condus încă echipa într-un derby al Vestului disputat la Arad, Adrian Falub ia etalon comportarea suporterilor „textiliști” într-un meci de pe Bega. Este vorba despre deplasarea câștigătoare din primăvara anului trecut, când diferența a făcut-o golul lui Galanis, din debutul meciului.
„Toată lumea știe ce înseamnă un UTA – Poli și, din fericire pentru noi, suporterii nu sunt împărțiți ca la Timi­șoara. Sunt sigur că vor fi alături de noi, vor fi unul dintre atuurile noastre pentru un eventual succes. Vă spun sincer că mi-ar plăcea să fie la fel de pasionali și determinați ca la derby-ul de acum aproape un an, când am câștigat cu 1-0. Atunci, am fost puși în mare dificultate de adversari, dar am rezistat și datorită fanilor noștri, pe care i-am simțit mereu aproape de noi. La fel aș vrea să se întâmple și acum, când vom avea parte de momente grele contra celor de la Poli”, a afirmat tehnicianul „alb-roșiilor”.
Ceea ce este sigur este că „alb-violeții” nu vor beneficia de același sprijin din tribune precum la partida de pe 20 aprilie 2012. ACS Poli nu este la fel de iubită pe Bega ca echipa ce avolua atunci, drept dovadă că în sectorul M al arenei „Francisc Neuman” și-au anunțat prezența cel mult 200 de fani timișoreni.

Recomandările redacției