După un Open Air Festival (AOA) 2018 de succes, organizatorii anunță arădenii iubitori de muzică electronică și nu numai, că viitoarea ediție va fi incendiară. Surprizele se dezvăluie încet, câte una, iar fanii trance-ului au primit deja una, cum se cuvine înainte de sărbători. Și anume, a fost anunțat primul mare nume, cap de afiș la festivalul anul viitor. Este vorba de Markus Schulz.
„Ne bucurăm să anunțăm primul mare artist care va veni la Arad Open Air Festival 2019! Markus Schulz!” – s-a anunțat în weekend pe pagina oficială de Facebook a festivalului. Tinerii s-au grăbit să aprecieze vestea dată de organizatori, întrucât vorbim de un artist mare, cu greutate în domeniul muzicii electronice.

Mai mult, organizatorii evenimentului au anunțat că numele următorului mare artist va fi anunțat în curând.
În plus, arădenii își pot exprima preferințele pentru evenimentul de anul viitor, participând la un sondaj. Practic pot alege și chiar propune pe cine vor să vadă la Arad, la Open Air Festival.

Organizatorii au lansat mai întâi campania „Blind tickets”, adică abonamente la preț redus, înainte să se anunțe programul, ofertă valabilă până la data de 15 ianuarie 2019 în limita a 1.500 abonamente.
Dar de câteva zile a fost deschis și sondajul prin care se pot alege favoriții, din lista numelor anunțate sau chiar din afara acesteia. Lansarea sondajului a stârnit mare entuziasm în rândul tinerilor și nu numai, fapt reflectat pe rețelele de socializare.
Printre artiștii propuși de către organizatori se numără: Faithless, Parov Stelar, Skrillex, Alan Walker, Diplo, Asaf Avidan, Fedde Le Grand, Damian Lazarus, Danny Avila, Gareth Emery, Headhunterz, Gorgon City, Noisecontrollers, Cosmic Gate, Sasha, Paul van Dyk, Years & Years, Woodkid, Craig David, Alternosfera, CTC, La Familia, Paraziții, The Motans, Carla’s Dreams, Taraf de Caliu sau Blazzaj, precum și artiști care au fost invitați la prima ediție, din 2018, ATB, Mahmut Orhan și Vanotek. Evenimentul va avea loc la Aeroportul Internațional Arad între 28 și 30 iunie 2019.

Artistul – legat sufletește de România

Cât îl privește Markus Schulz, trebuie spus că DJ-ul de orgine germană – la fel ca (ATB) André Tanneberger are o carieră de peste 10 ani și a urcat pe culmile succesului în mai multe rânduri.
Pentru a treia oară în carieră, în acest an, Markus Schulz a fost ales ca cel mai bun DJ al Americii în votul anual al fanilor la DJ Times Magazine.
În DJ MAG TOP – de referință pentru artiști de nume, DJ-ul a reintrat în 2018, pe locul 93 din 100.

România nu îi este străină, pentru că Markus Schulz a mai mixat aici pe marea scenă de la Untold. Dar de această dată, în 2019, artistul va fi aici pentru arădeni.
Markus Schulz și-a unit destinele cu o româncă – dina Butar, de care s-a îndrăgostit pe loc când a auzit-o cântând. Inițial, DJ-ul a chemat-o pentru o colaborare, dar cei doi au rămas împreună de atunci, în Florida, Miami. Românca a avut parte de o cerere în căsătorie cu totul specială, în 2017, în timpul unui concert al artistului, în Los Angeles. Nunta este programată chiar pentru 2019, în Ibiza. Artistul va petrece mai mult timp în România, întrucât se pare că cei doi construiesc o casă aici.
Detalii legate de eveniment pot fi găsite pe Facebook.

Recomandările redacției