Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad a pregătit o surpriză femeilor din oraş. În primul rând vineri, 8 martie, chiar de Ziua Femeii, se va juca spectacolul „Sorry”, de Alexandr Galin, în regia lui Ion Ardeal Ieremia, având în distribuţie îndrăgitul cuplu de actori Zoltan Lovas şi Claudia Ieremia. În al doilea rând, pentru a-i stimula pe bărbaţii arădeni să fie ga­lanţi, reprezentanţii instituţiei teatrale au lansat o promoţie pentru această seară specială. Astfel, la fiecare bilet cumpărat se va primi unul gratuit, în aşa fel încât arădenii să-şi poată invita la teatru iubitele, soţiile sau mamele. De asemenea, după reprezentaţie va avea loc o tombolă cu premii surpriză.
„Sorry” este povestea a doi îndrăgos­tiţi din Rusia comunistă. El alege liberta­tea, iar ea, din anumite motive, rămâne în ţara natală. Se reîntâlnesc după 20 de ani, într-o revedere marcată de spe­ranţe care construiesc rând pe rând un dialog viu, de un dramatism consistent.
O iniţiativă similară au avut repre­zentanţii Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad şi în 14 februarie, când a avut loc spectacolul „Căsătoria” de N. V. Gogol în regia lui Laurian Oniga. Publicul a răs­puns afirmativ invitaţiei venind în nu­măr mare, iar la final mai multe perechi au fost premiate.

Recomandările redacției