„Luna plină de teatru”, cel mai popular proiect teatral arădean, vine, în 2020, cu o mare surpriză pentru spectatori. Maratonul de pe scenele Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, care în 2020 cuprinde nu mai puțin de 23 de spectacole, aduce publicului pe lângă producțiile arădene și o serie de spectacole invitate.

Arădenii sunt obișnuiți deja ca, în fiecare an, în luna ianuarie, să fie răsfățați cu… teatru. Anul 2020 le aduce însă și o mare surpriză. Și asta pentru că ne-am gândit ca, pe lângă spectacolele din repertoriul propriu, să aducem pe scenele noastre, în Luna plină de teatru”, și producții din alte orașe. Este vorba de nu mai puțin de șapte spectacole jucate de actori teatre din Oradea, Satu Mare sau Cluj Napoca” , spune Bogdan Alexandru Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

Proiectul „Luna plină de teatru” are loc în perioada 9 ianuarie – 9 februarie 2020. Prețul unic al biletelor la spectacolele prezentate în acest proiect este de 10 lei. Acestea vor fi puse în vânzare la începutul lunii ianuarie 2020.

Recomandările redacției