talharia
Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu- Criş, prin rechizitoriul din data de 02 aprilie 2015, a dispus trimiterea în judecată a inculpatilor Ciprian Beniamin Colompar şi I.D.B. (minor în vârstă de 16 ani), cercetati în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 08 martie 2015, în jurul orei 23.00, persoana vatamata I.M., din Sântana, a fost deposedată prin exercitatea de acte de violenţă şi ameninţare de un telefon mobil şi suma de 100 de lei de către cei doi”, informa Biroul de presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale.
Acelaşi Parchet a dispus trimiterea în judecată şi a inculpatului Patkan Zoltan, de 21 de ani, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 28 februarie 2015, în jurul orelor 20,30, inculpatul l-a deposedat, prin acte de violenţă, de un telefon mobil marca Nokia şi de suma de 14 lei pe I.S., din Ţipar, (Sintea Mare), care se deplasa cu bicicleta pe o stradă din localitatea de domiciliu.
În urma agresiunii persoana vătămată a suferit leziuni necesitând pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Recomandările redacției