bursaSute de oferte de angajare vor fi puse la bătaie la Bursa Generală a Muncii, ce va fi organizată mâine, în municipiu.
Şomerii, precum şi arădenii inte­resaţi de posibilităţile de reorien­tare profesională de pe piaţa ară­- deană a muncii sunt aşteptaţi la bursa organizată de Agenţia Jude­ţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM).
Potrivit reprezentanţilor instituţiei, numai până la începutul acestei săptămâni, un număr de 25 de angajatori confirmaseră deja pre­zenţa la bursă. Aceştia au anunţat că sunt interesaţi de recrutarea a peste 500 de persoane, în diferite domenii.
Şi angajatorii arădeni încă îşi mai anunţă prezenţa la eveniment, astfel că, până mâine este foarte posibil ca numărul ofertelor de serviciu să fie mai mare. „Bursa este o bună oportunitate pentru întâlnirea cererii şi a ofertei pe piaţa forţei de muncă. Fiind o bursă cu caracter general sunt așteptate toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Atât persoanele aflate în căutare de oferte de angajare, cât şi angajatorii au manifestat un interes ri­dicat pentru edițiile trecute ale acestui eveniment“, a susţinut Florin Farcaş, director executiv al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Arad.
Bursa se va desfăşura în aceeaşi locaţie ca şi la ediţiile trecute – în Piaţa Gării, la Sala Bingo, cu începere de la ora 9.00. Acţiunea se înscrie în seria burselor organizate la nivel naţional.

Recomandările redacției