cruceaVârstnicii arădeni cu venituri mici au primit gratuit produse medicale, de la Crucea Roşie Arad. Donaţiile au ajuns în azile şi centre de vârstnici, dar şi în cabi­nete medicale.
Crucea Roşie Arad a desfăşurat o amplă campanile umanitară timp de două săptămâni. Campania a constat în dona­rea de produse farmaceutice – vitamine, suplimente alimentare pentru prevenţia unor afecţiuni. În total, peste 1.800 de produse medicale au ajuns la persoane nevoiaşe din judeţ şi municipiu. Crucea Roşie a primit donaţiile de la o companie furnizoare de servicii medicale.
„Vitaminele au fost distribuite prin intermediul voluntarilor Filialei de Cruce Rosie Arad, la asociaţii de bătrâni pensionari din județul și municipiul Arad. Au beneficiat de acestea: centrele de zi şi azilele din Năd­- lac, Pecica, Chişineu-Criş şi Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Arad. De asemenea, produse medicale au fost distribuite şi în cabinete medi­cale, în vederea donării persoanelor vârstnice cu venituri mici. Parte din produse au ajuns şi la persoanele nevoiaşe din baza de date a filialei. Mulţumim tuturor celor care s-au implicat in derularea acestei actiuni“, a susţinut Iudita Cuvineanu, director al fi­lialei arădene de Cruce Roşie.

Recomandările redacției