milovanovicÎn vârstă de 34 de ani, Suzana Milovanovic este una dintre veteranele campioanei României, Univ.Goldiş ICIM. A venit la Arad în 2007 şi cu excepţia unui sezon a rămas aici, punând umărul la performanţele trupei de pe Mureş.
„Sunt vreo 7 ani de când am venit la Arad şi cred că este cea mai bună jumătate de sezon de când sunt aici. Probabil că nimeni nu se aştepta ca noi să opunem o asemenea rezistenţă. Totul se îmbină perfect, avem jucătoare şi antrenor bun, o condu­cere pe care deja o ştiţi. A fost greu să ajungem pe primul loc, dar va fi şi mai greu să ne menţinem, toată lumea e mai atentă la noi. Vom avea un program dificil, dar suntem pregătiţi pentru el. Adversarii sunt tari, au schimbat câte ceva ori în lot ori la banca tehnică, însă noi suntem sus şi vom face tot posibilul să rămânem acolo”, spune Milovanovic, care s-a numărat printre remarcatele disputei cu Universitatea Cluj, având procentaje de 100% atât la aruncările de două puncte, cât şi la „libere”!
Araujo ştie care este cheia victoriilor
Univ.Goldiş ICIM a făcut un nou meci bun cu studentele de pe Someş, trecându-şi în cont încă un succes cu peste 100 de puncte marcate. „Cheia oricărei victorii este faptul că ne res­pectăm adversarul şi că toate fetele muncesc împreună, ca o echipă, pentru a obţine ceva. Am spus înaintea disputei că doar noi ne putem face meciul uşor. Ne-am concentrat cum a trebuit şi am reuşit să câştigăm. Un meci în care am testat ce am antrenat toată săptămâna şi am văzut unde mai trebuie să muncim pentru a îmbunătăţi evoluţia noastră”, a spus antrenorul Jose Araujo. Tânărul tehnician portughez a avut şi o menţiune specială după jocul cu Clujul: „Vreau să remarc faptul că una din jucătoarele de viitor, Alina Crăciun, creşte de la zi la zi şi asta datorită faptului că munceşte cum trebuie la antrenamente. Sper să se menţină pe această linie”, a mai spus Araujo.

Recomandările redacției