szakalCel de-al treilea rezultat negativ consecutiv ar putea provoca „valuri” în tabăra Coronei Brașov. Conducerea formației de sub Tâmpa era deja contrariată înainte de meciul cu UTA, avertizându-i pe antrenori și jucători că ar putea lua măsuri în cazul unui eșec cu arădenii.
Cum acest lucru s-a întâmplat în urma reușitei lui Laso, președintele fostului lider al seriei de Vest a ligii secunde lasă să se înțeleagă că până la următorul meci de campionat pe banca brașovenilor s-ar putea așeza altcineva. „Arătăm rău. Sper că în perioada următoare ne vom reveni şi vom începe să adunăm puncte. Săptămâna viitoare trebuie să facem o analiză serioasă. Ne punem unele semne de întrebare în urma evoluţiilor din aceste etape. Există posibilitatea să schimbăm antrenorul, întrucât echipa nu mai joacă mare lucru. Oricum, nu putem vorbi acum, la cald, vom lua deciziile care se impun săptămâna viitoare (n.a. această săptămână ). Nu se pune problema să renunţăm la obiectiv” a declarat Andras Szakal pentru Transilvania Expres.
În schimb, antrenorul Coronei vorbește despre viitor, dar având regretul că elevii său nu i-au respectat sarcinile în disputa cu UTA.
„Deşi am atenţionat de posibili­tăţile lui Laso, nu am fost auzit, l-am lăsat să facă ce vrea şi a înscris, la prima ocazie pe care a avut-o. Apoi, am dominat, dar nu am reuşit să punem în pericol poarta adversă, decât la acea ocazie imensă, cu poarta goală, de la mai puţin de un metru. Am rămas pe locul doi, dar mergem înainte, trebuie să batem la Timişoara şi să câştigăm meciul de acasă, cu Mioveni”, a afirmat Daniel Bona la capătul disputei cu „textiliștii”.

Recomandările redacției