Tâlhărie şi furt calificat, la Ineu

0
402

minori talhariMagistraţii din Ineu judecă doi tineri, dintre care unul minor, procurorii acuzându-I de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

„Inculpaţii B.A.C. şi N.G.A. (minor), s-au deplasat la locuinţa persoanei vătămate B.M., din Ineu, unde, în timp ce minorul N.G.A. stătea de pază, la stradă, B.A.C. a pătruns în locuinţă şi, prin violenţă şi ameninţare, i-a sustras un inel de pe deget şi cerceii de la urechi, cauzând un prejudiciu de 500 lei, acesta fiind recuperate”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Tinerii nu s-au oprit însă aici. Ancheta a stabilit că tot ei sunt autorii a altor două furturi petrecute pe parcursul anului trecut. Astfel, N.G.A., a pătruns în locuinţa persoanei vătămate O.E., din oraşul Ineu, prin escaladarea porţii şi din interiorul locuinţei a sustras mai multe bijuterii în valoare de 2.000 lei, prejudiciul nerecuperat. Tot minorul a pătruns în locuinţa persoanei vătămate P.T., din acelaşi oraş, prin escaladarea gardului şi a unui geam al imobilului şi din interiorul locuinţei a sustras suma de 645 euro, 100 de lei şi bijuterii, în valoare de 500 de lei, prejudiciul nerecuperat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.