minori talhariMagistraţii din Ineu judecă doi tineri, dintre care unul minor, procurorii acuzându-I de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

„Inculpaţii B.A.C. şi N.G.A. (minor), s-au deplasat la locuinţa persoanei vătămate B.M., din Ineu, unde, în timp ce minorul N.G.A. stătea de pază, la stradă, B.A.C. a pătruns în locuinţă şi, prin violenţă şi ameninţare, i-a sustras un inel de pe deget şi cerceii de la urechi, cauzând un prejudiciu de 500 lei, acesta fiind recuperate”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Tinerii nu s-au oprit însă aici. Ancheta a stabilit că tot ei sunt autorii a altor două furturi petrecute pe parcursul anului trecut. Astfel, N.G.A., a pătruns în locuinţa persoanei vătămate O.E., din oraşul Ineu, prin escaladarea porţii şi din interiorul locuinţei a sustras mai multe bijuterii în valoare de 2.000 lei, prejudiciul nerecuperat. Tot minorul a pătruns în locuinţa persoanei vătămate P.T., din acelaşi oraş, prin escaladarea gardului şi a unui geam al imobilului şi din interiorul locuinţei a sustras suma de 645 euro, 100 de lei şi bijuterii, în valoare de 500 de lei, prejudiciul nerecuperat.

Recomandările redacției