carambol
Un tânăr de 17 ani care conducea un microbuz Mercedes dinspre Centrul municipiului spre Aradul Nou a provocat, duminică dimineaţă, în jurul orei 5,00, un grav accident de circulaţie, în urma căruia nu mai puţin de patru autoturisme au avut de suferit avarii serioase.
Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne declară: „Din cauza lipsei de experienţă la volan, minorul, care nu avea nici permis de conducere şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, derapând şi intrând pe contrasens, unde s-a izbit de un stâlp. În urma impactului, microbuzul a intrat în coliziune cu alte patru autoturisme, parcate regulamentar, ulterior răsturnându-se”.
În urma impactului a fost grav accidentat minorul de 17 ani, iar alte trei persoane, care se aflau alături de acesta în microbuz, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, au fost accidentate uşor.
Din cauza stării grave în care se afla, şoferul de ocazie nu a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, dar organele de cercetare afirmau că tânărul emana halenă alcoolică, fiindu-i recoltate probe de sânge.
Se continuă cercetările.

Recomandările redacției