La mai puțin de trei săptămâni de la faptă, tânărul din Seleuș care și-a ucis mama a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Dosarul înregistrat pentru infracțiunea de „omor asupra unui membru de familie” a intrat pe rolul Tribunalului Arad marți, 4 februarie. Judecata pe fond nu a început încă, procesul fiind în fază de cameră preliminară. În faza procesuală de cameră preliminară se verifică legalitatea sesizării instanței, precum și legalitatea administrării probelor de către organele de urmărire penală.

În 15 ianuarie, la Seleuș, s-au întâmplat lucruri oribile. O crimă terifiantă a avut loc la domiciliul în care se afla un tânăr și mama lui. Tânărul de 26 de ani și-a strâns mama de gât până a lăsat-o fără suflare. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal Arad.

Cât despre situația familiei, din spusele unei surse din aceeași comună, este o familie de care necazul s-a ținut scai. Tatăl victimei s-a spânzurat în urmă cu câțiva ani, iar la scurt timp după aceea femeia a mai trecut printr-un mare necaz atunci când i-a murit și soțul. Femeia avea încă un copil mai mic, fratele criminalului.

Crima a avut loc în 15 ianuarie, după-masa. Conflictul a izbucnit între doi membri ai familiei, mamă și fiu, de la o neînțelegere cu privire la concubina tânărului. Așadar, tânărul, domiciliat în Seleuș, pe fondul unor discuții cu mama lui, din cauza nervilor, a sărit la gâtul femeii. Tânărul în vârstă de 26 de ani a strangulat-o cu mâinile pe femeia de 45 de ani până aceasta a decedat. El urmează să fie judecat pentru fapta sa și se va alege cu o pedeapsă ce constă în închisoare de la 10 la 25 de ani.

Recomandările redacției