vointaÎntre 4 și 6 aprilie, la Sala Sporturilor Victoria, Bazinul Delfinul şi Piaţa Sporturilor se va derula ediţia a doua a evenimentului „Alege sportul – Târgul Sportului Arădean”.
Scopul principal: atragerea copiilor şi tinerilor către sport. Alt obiectiv este participarea a peste 3.000 de elevi la concursuri şi demonstraţii sportive cuprinse în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.
Expozanţi sunt cluburile şi asociaţiile sportive, sălile de fitnes, aerobic şi culturism, spa-urile, producătorii de suplimente alimentare, medicina sportivă, medicina alternativă, furnizori de materiale şi echipament sportiv. Atracţii pentru vizitatori: escaladă la perete de 6 m înălţime; echitaţie cu ponei; măsurători antroprometrice efectuate de specialişti de la Universitatea Semmelweis din Budapesta, Ungaria; căţărare pe lăzi; speed-check; ambarcaţiunea „Dragon”; concursuri cu premii; demonstraţii sportive.
Ediția de anul trecut s-a bucurat de mare succes. În 2012, la Târg au participat 65 de expozanţi, au fost prezentate 35 de ramuri sportive şi un număr de aproximativ 3.000 de vizitatori a fost consemnat. Organizatori sunt: Primăria Municipiului Arad, DJST Arad, IŞJ Arad, în colaborare cu Poliţia Locală, CCIA, Expo Internaţional Arad şi Ascoiaţia Educatio Arad.

Recomandările redacției