moliereSe pare că spectacolul „Tartuffe” de Moliere în regia lui Dan Vasile a cucerit publicul timişorean, după reprezentaţia de pe scena Teatrului Naţional Mihai Eminescu spectatorii aplaudând minu­te în şir. „Am avut un public deschis, cald, dornic de comedie. Am jucat bine, am relaţionat bine între noi şi cu publicul din sală. A fost, în opinia mea, un spectacol bun şi m-am bucurat foarte mult să joc din nou la Timişoara”, ne-a declarat actorul Zoltan Lovas, cel care interpretează rolul titular. Din distribuţie mai fac parte Roxana Sabău, Cecilia Donat, Alex Mărginean, Alina Danciu, Marian Parfeni, Oltea Blaga, Doru Nica. Vă reamintim că „Tartuffe” a fost spec­tacolul care a reprezentat instituţia arădeană la manifestări de prestigiu din ţară şi străinătate, inclusiv la Festivalul Comediei Româneşti de la Bucureşti şi Serile Gavellei din Zagreb, Croaţia.
„Tartuffe” s-a jucat la Timişoara la începutul acestei săptămâni, reprezentaţia fiind cel de-al doilea eveniment din seria de schimburi între Teatrul Clasic Ioan Slavici, Opera Naţională Română şi Teatrul Naţional Mihai Eminesu. În baza aceleaşi colaborări cu instituţiile de cultură timişorene, în seara zilei de vineri, 26 aprilie, în sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavic Arad va avea loc opereta „Voievodul Ţiganilor”, de Johann Strauss fiul, în regia Marinei Emandi Tiron, producţie a Operei Na­ţionale Române Timişoara.
Vă informăm că la ora scrierii acestui articol locurile din sală la spectacolul „Voievodul Ţiganilor” erau aproa­pe epuizate. Preţul unui bilet este de 20,20 lei pentru adulţi şi de 10,10 lei pentru cei care beneficiază de redu­cere.

Recomandările redacției