bozianFără a  mai avea presiunea rezultatelor, sebișenii fac un final de campionat destul de bun, noua țintă fiind locul secund în seria a IV-a a Ligii a III-a. Venită în ziua meciului în orașul de pe Crișul Alb, modesta ACS VM Craiova a fost un simplu sparring partener pentru trupa lui Abrudean, care a zburdat pe teren și și-a rotunjit golaverajul.
Raportul de forțe a fost evident în favoarea gazdelor încă din startul partidei. Bier putea modifica tabela încă din minutul 6, dar lovitura sa de cap a fost respinsă de portar în transversală. La următoarea fază, însă, inevitabilul s-a produs. Bozian a înscris la semiînălțime după ce a  driblat scurt un fundaș în careul advers. Recitalul Naționalului și al căpitanului ei era numai la început, căci în minutul 19 s-a făcut 2-0. Bogdan Bozian a marcat spectaculos de la 22 de metri, direct din lovitură liberă. Zece minute mai târziu, Mureșan a fost faultat în careu și același decar al gazdelor a realizat „hattrickul” de la punctul cu var. După o altă infracțiune (henț) în „16-le” craiovean, Lazea a fost cel care a înscris din lovitură de pedeapsă pentru 4-0, scor la care cele două echipe au intrat la cabine și asta și pentru că șutul frumos al lui Sulea a lovit transversala.
Prima ocazie a părții secunde a aparținut vizitatorilor, dar Stoica a tras din unghi mort exact în brațele lui Șoltesz. Sulea a replicat cu o realuare în portar din numai 3 metri, după care a venit rândul lui Huiban (proaspăt intrat pe teren) să înscrie primul său gol pentru Sebiș. Fostul mij­locaș al Târgu Mureșului a pus latul la centrarea perfectă a lui Poiană pentru 5-0 (min. 55). Pe o contră, Șoltesz a ghicit direcția șutului lui Scarlat, pentru ca la cealaltă poartă, Ologu să trimită pe lângă din situație de unu la unu cu Tomșa. Bozian își putea trece în cont și cel de-al patrulea gol al întâlnirii dar a tratat superficial două mingi bune primite pe 16 metri. Nici Huiban nu a fost mai inspirat, dar scorul de tenis a fost realizat în prelungiri de Călin, care l-a surprins pe Popescu cu un șut cu pământul de la 25 de metri. 6-0, rezultat final.
Formații:
Național Sebiș: Șoltesz – Miheț, Bier, Mardare (79 Neacșu), Mureșan –Lazea (46 Călin), Apostol – Sulea (58 Sulea), Bozian, Poiană – Radu (46 Huiban).
ACS VM Craiova: Tomșa (86 Popescu) – Stoichițoiu, Chircan, Pitulice (66 Luncan), Nuță – Borneci, Borhot (73 Bistriceanu), Scarlat, Stoica – Scarlat (86 Sirmon), Tucă.
Arbitri: Cristian Codrea – Ionuț Sava, Gheorghe Tarba (toți din Baia Mare). Observatori FRF: Gabriel Dan și Romeo Malac (ambii din Timișoara)

Recomandările redacției