FCC ICIM Arad va avea repre­zentanți la echipa națională de senioare a României, care urmează sa dispute ultimele două jocuri din actuala campanie de calificare la Campionatul European (Women’s EuroBasket 2019).
Teodora Neagu se află din nou pe lista selecționerului Dragan Petricevic, după ce în luna noiembrie a anului trecut, debuta pentru echipa mare, la începutul acestei campanii de calificare.
Din staff-ul naționalei feminine face parte și antrenorul formației arădene, Miljan Medved. Sârbul va fi în postura de scout al României.
Tricolorele vor începe pregă­tirea centralizată pe 12 noiembrie, la Cluj-Napoca, acolo unde vor disputa și cele două jocurile rămase cu Franța (17 noiembrie, ora 19:00) si Finlanda (21 noiembrie, ora 20:00).
În clasamentul Grupei E pe primul loc se află Slovenia, cu 8 puncte, urmată de Franţa, 7 puncte, România, 5 puncte, şi Finlanda, 4 puncte. La turneul final se vor califica echipele câştigătoare ale celor opt grupe preliminare şi cele mai bune şase echipe de pe locul secund. Letonia şi Serbia sunt calificate direct, în calitate de gazde ale turneului final.

Recomandările redacției