politieÎn acest an, MAI a pus la dispoziţia tinerilor care doresc să urmeze cariera de poliţist, 340 de locuri la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi 625 la şcolile de agenţi.
Astfel, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, la  specializarea „ordine şi siguranţă publică” forma de învăţământ cu frecvenţă  sunt 250 locuri; la specializarea „drept”- 65 locuri, iar la specializarea „ordine şi siguranţă publică”, învăţământ cu frecvenţă redusă -25 locuri.
La Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina  vor fi disponibile 500 locuri dintre care cinci pentru romi, trei pentru alte minorităţi, iar la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj- Napoca -125 locuri dintre care trei pentru  romi şi două pentru alte minorităţi.
La Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu vor fi 45 locuri, la Academia Tehnică Militară Bucureşti – 72 locuri, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – cinci locuri şi la Şcoala Militară de Maiştrii Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti – 38 locuri.
Cererile de înscriere la concursul de admitere se pot depune la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, din municipiul Arad, strada Vârful cu Dor nr.17-21, de luni până joi între orele 10.30 – 14.30, până la data de 29.05.2015 pentru învăţământul universitar şi până la data de 07.08.2015, pentru şcolile postliceale.
Alte informaţii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul de internet al instituţiei pentru care optează fiecare candidat şi de la Serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, la numărul de telefon 0257/207100 int. 20114.

Recomandările redacției