Bărbatul a fost internat la psihiatrie, de unde a ieşit la fel precum a intrat (sursă foto: NewsAr)

Bărbatul a fost internat la psihiatrie, de unde a ieşit la fel precum a intrat (sursă foto: NewsAr)

Un individ periculos, care, în urmă cu două luni i-a ameninţat pe călătorii dintr-un tramvai, din Arad, cu pietre, a fost filmat din nou, de către un vatman, în timp ce s-a pus în faţa vagonului şi a început să facă semne obscene. Acelaşi individ a mai fost filmat cu câteva săptămâni în urmă într-o intersecţie aglomerată, în timp ce ameninţa conducătorii auto şi pietonii, cu o ţeavă.

Bărbatul a fost filmat chiar de către vatman, care a fost nevoit să oprească vagonul cu călători, pentru că drumul i-a fost blocat.

Acelaşi individ a mai fost filmat de călători, în timp ce ameninţa pe toată lumea.

Bărbatul a băgat groaza în trecători, fiind înarmat cu un bolovan și cu un obiect metalic. Atunci, agresorul a sechestrat, practic, toţi călătorii dintr-un tramvai, oamenii nemaiavând curajul să coboare din vagon, de spaimă.

Într-o altă filmare, înregistrată în urmă cu mai multe zile, îndividul îşi face numărul printre maşini, într-o intersecţie din Arad, situată vizavi de stadionul UTA. În imaginile surprinse de trecători se poate observa cum unul dintre şoferi a oprit, iar ceilalţi ori îl claxonează, ori îl ocolesc.

Până la urmă, individul scapă fără să fie accidentat şi se retrage pe trotuar, unde începe să ameninţe trecătorii. Mai mult, pe unul dintre ei il agaseazăşi îl provoacă la bătaie…

Cât timp s-a aflat în zonă, niciun trecător nu a scăpat de “dojana” individului.

În cele din urmă, după zeci de minute petrecute printre maşini şi agasând trecătorii, bărbatul a plecat.

Individul, de loc din județul Bihor, este un om al străzii, care își duce veacul prin Arad, de câțiva ani. Localnicii îl știu drept agresiv, astfel că majoritatea se feresc de el şi îl evită, pe cât posibil. Ultima dată, când a fost luat de poliţie, bărbatul a fost condus la psihiatrie, de unde, după un timp relativ scurt, a plecat, revenind pe stradă…

Cristian Cotuna

Recomandările redacției