Promovată în primul eșalon fotbalistic feminin în al treilea an de existență, AC Piroș Security a început campania de întărire cu antrenorul. Timișoreanul Florin Bugar, care a pregătit-o cu rezultate bune pe CFR Timi­șoara în elită până la desființarea din motive financiare, a acceptat oferta președintelui-finanțator Pavel Piroș și se va apuca de treabă din luna iulie.
„Florin Bugar va conduce echipa noastră alături de Gigi Cameniță și Bebe Mitu. Avem mare încredere în el, e și selecționerul naționalei de junioare Under 19 a României, cred că vom face o figură frumoasă încă din primul nostru sezon în Liga 1. Și-a dat deja acordul pentru câteva transferuri, iar directorul nostru sportiv, Liviu Ilea, e plecat prin țară pentru a și semna acte. Vizăm în jur de 8-9 jucătoare, dintre care și o fotbalistă străină, din Ghana. Achizițiile le vom face doar din rândul jucătoarelor din Liga 1, dacă nu ar fi promovat Filiașul poate am fi luat și de acolo două-trei piese. Lotul va fi competitiv, veți vedea”, susține Piroș.
Este clar că unele „leoaice” care au pus umărul la promovare se vor despărți de echipa „roș-albă”, însă asta numai după ce vor fi oficializate noile achiziții.

Recomandările redacției