Tinerii ALDE s-au mobilizat, duminică din nou. De această dată au organizat un eveniment super-interactiv în care i-au angrenat pe cei mici, acțiunea având loc în Parcul Europa. Face-painting, poze cu mascote, jocuri, dansuri și cântecele, figurine din baloane, acestea au fost activitățile prin care cei mici au fost „motivați” să interacționeze și să răspundă afirmativ la evenimentul dedicat lor.
,,Entuziasmul și fericirea care se citea pe chipul copiilor ne face să ne dorim să repetăm astfel de acțiuni. Pe mine, unul, vă spun sincer, m-au copleșit emoțiile văzându-i pe cei mici cum interacționează cu personajele Disney. Atât de sinceri, atât de puri, copiii sunt minunați și trebuie să le acordăm atenția necesară astfel încât să simtă iubirea noastră necondiționată zi de zi. Vreau să aduc mulțumiri pentru implicare întregii Organizații Județene de Tineret ALDE Arad, întregului departament de entertainment TLDE Arad, coordonat de Narcis Alexandru Bănățean și în special Luizei Indrei, cea care a fost responsabilă de event-planning”, a declarat Ucu Dima, Președintele Organizației Județene de Tineret ALDE Arad.
La rândul său, deputatul Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad, susține că formațiunea pe care o reprezintă luptă pentru creșterea gradului de confort și bunăstare al arădenilor. „Iată că tinerii ALDE Arad arată din nou că le pasă. După numeroase acțiuni filantropice, a venit rândul celor mici să se bucure de atenția și implicarea lor. Micuții au fost în al nouălea cer de fericire, au râs, au dansat, s-au jucat, erau fascinați de ceea ce se intampla in jurul lor. Le mul­țumesc părinților care au raspuns afirmativ invita­ției la acest eveniment și le transmit prin intermediul dumneavoastră, al presei că ALDE Arad, luptă din toate puterile pentru a crește gradul de confort și bunăstare al arădenilor prin toate acțiunile pe care le întreprinde”, susține Pistru.
(G.C.)

Recomandările redacției