Peste 5000 de tineri liberali democraţi din toată ţara au desfăşurat, sâmbătă, o acţiune de ecologizare în fiecare judeţ. TLDE Arad a acţionat la Fîntînele şi Tisa Nouă, unde au adunat saci de gunoaie aruncate pe spaţiile verzi. Au făcut acest lucru, spune preşedintele ALDE Arad, deputat Eusebiu Pistru, din dorinţa de implicare socială, cu speranţa de a pune umărul la o schimbare reală de comportament a populaţiei faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate.

O societate sănătoasă este o societate care se construieste într-un mediu înconjurător curat , iar protecția mediului înconjurător constituie o prioritate pentru noi, care vizează în mod direct condițiile de viață și sănătate a populației, realizarea intereselor social-economice, precum și capacitatea

de dezvoltare durabilă a societăților pe viitor” – a declarat Ucu Dima , președinte TLDE Arad.

Credem în implicarea tinerilor în societate, acesta fiind principiul de bază al proiectului TLDE „România construita de tineri”, la consolidarea căruia am mai pus astăzi o cărămidă prin implicarea tinerilor din toate organizaţiile din ţară în acţiunea naţională de ecologizare” – subliniază Narcis Alexandru Bănățean , Vicepreședinte TLDE Arad.

Recomandările redacției