vladiLa finalul cantonamentului din Ungaria, CS Vladimirescu și-a măsurat for­țele cu echipa din Oroshaza, ce ocupă locul 4 în seria de Est a ligii secunde din țara vecină. Arădenii au condus la pauză cu 2-1, după „dubla” lui Păcurar, dar gazdele au revenit până la final și s-au impus cu 3-2.
„Poate voi fi acuzat că sunt subiectiv, dar băieții noștri chiar au lăsat o impresie bună. I-au surprins puțin pe adversarii noștri cu jocul de posesie superior și vorbim de o formație ce încă mai are șanse la promovare în prima ligă ma­ghiară. Antrenorul Cristi Sculici chiar a fost mulțumit de evoluția echipei, precum și de maniera în care s-au comportat jucătorii pe tot parcursul cantonamentului de la Oroshaza. Chiar am beneficiat de condiții excelente în Ungaria, a fost o săptămână benefică de pregătire”, ne-a declarat Ovidiu Coman, directorul sportiv al celor de la CS Vladimirescu.
Împotriva celor de la Oroshaza, „principalul” Sculici, „secundul” Ciubăncan și directorul tehnic Palade  au folosit următoarea formulă de joc: Mitrea – Dobai, Ciobanu, Tudoroiu, Cherciu – Drăgan, Onețiu, Iancu, Kocsis – A. Purece – Păcurar, pe parcurs mai inrând pe teren: Istin, Bobeiciuc, Nol, Lăsculescu, Apostol. Stănaia a părăsit mai repede cantonamentul din cauza unei problem personale, iar Bak și Ciubăncan sunt accidentați. „Vladi”  se întoarce la treabă marți după-amiază, iar miercuri, se va întoarce din nou în Ungaria, pentru un amical la lumina reflectoarelor cu echipa secundă a celor de la Bekescsaba.
În weekend, divizionara a treia arădeană ar putea disputa un meci de verificare cu Damila Măciuca, formație ce va efectua, la rândul ei, un stagiu de pregătire în Ungaria. Până atunci, echipa ar putea fi întărită cu un fundaș central și un atacant din rândul fotba­liștilor tineri.

Recomandările redacției