pirosEchipa Şoimilor a dat uitării rapid eşecul de la Oşorhei, pentru că vineri joacă unul din cele mai aşteptate me­ciuri ale returului. La Pâncota descinde formaţia care a condus bună parte clasamentul seriei a V-a, dar care a făcut pași greșiți în retur și poate pierde promovarea dacă ar capota în fața arădenilor. FC Hunedoara are garda ridicată încă din meciul tur, când i-a condus pe elevii lui Dan Cuedan cu 3-0, dar s-a trezit egalată și a ratat victoria.
Securitate peste tot
Pavel Piroș, președintele Șoimilor, e intrat de zile bune în febra meciului. Conducătorul Pâncotei a intrat în șe­dințe cu Poliția și Jandarmeria, care au promis vigilență maximă. „Vrem să evităm tot ce înseamnă evenimente negative, am înțeles că au fost incidente cu hunedorenii în trecut, aruncându-se petarde și sticle în teren. Vom mobiliza și 250 de agenți de pază, ca să fim pregătiți foarte bine din punct de vedere organizatoric”, a explicat Piroș. „În ciuda zvonurilor, vă spun în premieră că nu se va întâmpla absolut nimic necurat, nu ne dăm la o parte, ne respectăm blazonul, nu ne putem murdări onoarea, mai ales că sărbătorim cei 75 de ani de la înființare. Cred că vom avea parte de un meci frumos, cu orgolii, cu multe ambiții, iar la ultimul fluier vom avea cele 3 puncte!”, a conchis preşedintele alb-negrilor.
Motivația vine de la sine
Antrenorul Dan Cuedan a fost pe linie cu boss-ul pâncotan. „Vrem să câștigăm pentru suporterii din Pâncota și pentru conducerea orașului, toți au fost alături de noi, pentru președintele nostru, Pavel Piroș, a făcut eforturi deosebite pentru bunul mers. Vrem să câștigăm și pentru orgoliul nostru, al tuturor factorilor ce converg spre Șoimii Pâncota. Motivația vine de la sine în asemenea meciuri, când joci cu cei mai buni, vrei să-i bați”, a transmis fostul mijlocaș al Șoimilor din a doua jumătate a anilor 90.
Formații probabile
Șoimii: Irimia – Huțanu, Lung, Lengyel, Filaret – Uibariu, Mitu, Pavel, Bulzan – Burian, Mihai.
Hunedoara: Dragotă – Vîrtan, Ambruș, Dosan, Roiu – J. Vajda, Vişan, Făgărășanu, R. Cristian –Radu, Pepenar.

Recomandările redacției