Următorul adversar al „Bătrânei Doamne” este la jumătatea clasamentului după primele patru runde ale noii stagiuni de ligă secundă și are printre cele mai slabe atacuri. Așa stând lucrurile, arădenii ar trebui să fie net favoriți în fața unei astfel de formații, dar când pomenim numele Mioveniului și al antrenorului său, lucrurile nu mai stau chiar așa.
Cam asta a dorit să sublinieze și Cristian Todea înainte de vizita argeșenilor.„Probabil că Mioveniul ar fi dorit să înceapă mai bine acest sezon, dar trebuie să vedem că după eșecul clar cu Juventus București și-a găsit cadența. Ca și noi, nu a mai luat gol de trei etape și seamănă cu adevărat cu o echipă antrenată de Alexandru Pelici. Am înfruntat și anul trecut o formație condusă de dânsul, știm cât de bine organizează jocul în special din punct de vedere defensiv. Din ceea ce am văzut pe înregistrările cu meciurile lor, Mioveniul se apără și cu 9 jucători, așa că trebuie să avem răbdare să-i desfacem pentru a le înscrie cel puțin un gol. Nu uităm, însă, că majoritatea partidelor de pe teren propriu au fost la discreția noastră și sperăm că va rămâne așa și după meciul de sâmbătă. Eu zic că vom reuși să marcăm, chiar dacă ei se apără bine”, consideră antrenorul secund al „alb-roșiilor”.
Dar, Todea a vorbit și despre fotbaliștii cu „tracțiune” ofensivă ai „galben-verzilor”. „Au jucători de calitate și în atac. Sigur, Ayza e cel mai cunoscut nume, dar trebuie văzut că Năstăsie pare cel mai în formă fotbalist al lor. E, de fapt, singurul marcator al Mioveniului în acest sezon, dar în atac mai pot apărea Nilă sau Staicu, doi fotbaliști care, de asemenea, pot pune oricând probleme”, a adăugat fostul mijlocaș.
Comparativ, UTA a marcat de 8 ori în acest sezon, exclusiv prin atacanții săi. Dennis Man e golgheter cu cinci reușite, Petre are două, iar Curtuiuș a rămas cu golul din prima rundă, cu fosta echipă a lui Pelici (CSM Râmnicu Vâlcea). „Sigur, vrem să înscriem și fotbaliști din alte compartimente pe lista marcatorilor și, sunt convins, că vom reuși asta, dar, până la urmă, contează rezultatul final. Ne bucurăm de forma și ajutorul juniorilor, sperăm să continue cât mai mult timp posibil, căci, până la urmă, e mai puțin important cine și cât înscrie atâta timp cât rezultatele pozitive se leagă”, a mai punctat Cristi Todea.
Partida dintre UTA și CS Mioveni va avea loc sâmbătă, la ora 12,30, pe arena „Motorul” și se vede.

Recomandările redacției