Pauza de Paști nu le-a priit deloc utiștilor, care au revenit pe călcâie în iarbă și au fost taxați de o echipă mult mai motivată și chiar proaspătă din punct de vedere fizic, în ciuda celor 90 de minute oficiale disputate joi și o zi întreagă pe drum spre Arad.
Parcă, „roș-albii” s-au resetat din nou și pierd primul meci la Șiria și sub comanda lui Ionuț Popa. „Am avut o evoluție sub așteptări, cred că cea mai proastă din acest campionat. Majoritatea jucătorilor au evo­luat sub nivelul lor sau au făcut-o la cel mai slab nivel al lor. De obicei, când 7-8 fotbaliști joacă prost este foarte greu să câștigi, dar dacă toți zece și portarul au evoluție slabă se întâmplă să faci astfel de figuri rușinoase. Nu se aștepta nimeni la așa scor, dar acum nu mai putem face nimic. Trebuia să avem reacție în timpul jocului, dar aceasta nu a existat, așa că nu ne rămâne decât să ne gândim la următoarele meciuri”, a spus Cristian Todea, la finalul disputei cu echipa lui Vivi Răchită.
Antrenorul principal al „roș-albilor” nu crede că echipa își permitea un moment de relaxare dat fiind faptul că zona retrograda­bilă a rămas puțin în spate. „Nu are legătură cu poziția din cla­sament, pentru că și Snagovul era în situația noastră și totuși ați văzut cum a jucat. Chiar vreau să-i felicit pe adversarii noștri, pentru că și la 3-1 au jucat și au alergat să dea al patrulea gol și dacă mai era timp ne mai dădeau. Au câștigat pentru că nu s-au mulțumit cu 2-1 sau cu un scor strâns și, dacă ne gândim că și joi au jucat un meci oficial, atunci e cam clar unde s-a fă­cut diferența. Se pare că noi am mâncat prea multe ouă de Paște și nu le-am digerat până la meciul de astăzi”, a mai opi­nat Todea.
În urmă cu trei zile, „principa­lul” arădenilor spunea că echipa și-a propus să nu mai piardă niciun meci până la finalul cam­pionatul, dar planurile au căzut încă din start. „Toată săptă­mâna am discutat cu băieții că am scăpat de echipele din fruntea clasamentului și vin meciuri cu echipe accesibile și, prin urmare, am putea să ne propunem să rămânem ne­învinși până la final. Dar, după cum se vede, pe hârtie e una, iar pe teren cu totul alta”, a încheiat Cristi Todea.

Recomandările redacției