Conectat ani buni la aparate, boxul arădean se simte din ce în ce mai bine prin grija lui Ruben Stoia. Prin sportivii clubului ce-i poartă numele, dar și prin capacitatea și energia de a organiza gale de toate categoriile, Stoia a dat un prezent și un viitor „nobilei arte” în orașul nostru.
Fiindcă se apropie Sărbătoarea Nașterii Domnului, Ruben și partenerii săi, Cetatea Voluntarilor, prin Ana Maria Nyeki, Universitatea „Aurel Vlaicu”, prin rectorul Ramona Lile, Dey Security, prin Daniel Leş, dar şi deputatul Dorel Căprar, au pus în scenă Centura Moșului. Pe ringul amenajat la Atrium Mall, în prezența a sute de privitori, cei mai mici dintre pugiliști s-au duelat pentru centurile și cadourile Moșului. Din șase centuri, trei au ajuns în vitrina Boxing Club Ruben Stoia, prin: Florin Otvoş (cat. 35 kg, copii), David Otvoş (cat. 38 kg, cadeţi) şi Cristian Panda (cat. 75 kg, juniori). A pierdut meciul pentru Centura Moşului doar Daniel Otvoş.
Au fost și „dueluri” fără decizie, pentru bucuria practicării sportului cu mănuşi, iar cu această ocazie au mai urcat în ring şi alţi sportivi arădeni: Andrei Otvoş, Alexandru Sim, Robert Sadula, Vladimir Stoica, Claudiu Giorgief, Cătălin Moţ, dar și pugilista Briana Dumitraşcu.
Lângă Ruben au fost și de această dată Sorin Pantera Tănăsie și Eduard Gafencu. Edi trage tare să reintre în formă după o accidentare la umăr suferită în luna august, 2020 fiind plin de competiții pentru cel mai bine cotat „fighter” arădean al momentului.

Recomandările redacției