De astăzi, trei produse ale Academiei Brosovszky vor ajunge în curtea celor de la FCSB. Este vorba despre fotbaliștii Ineului, Radu Șerban (născut în anul 2003), Darius Dănilă (2004) și Balasz Buza (2005). Primul este fundaș central, iar ceilalți doi mijlocași centrali și vor fi însoțiți la București de Cristian Sculici, antrenorul divizionarei a patra din Țara Zărandului. „Ideea este să demarăm un parteneriat oficial cu Academia celor de la FCSB. Înțelegerea verbală există, doar că ea trebuie concretizată și scriptic. Cei trei fotbaliști vor rămâne două săptămâni la București, urmând ca antrenorii de acolo să decidă dacă îi păstrează sau nu”, spune Sculici.
Până una alta, colaborarea cu Universitatea Cluj s-a concretizat prin al doilea transfer. După Dennis Mâneran și Alberto Țica a devenit oficial mijlocașul „șepcilor roșii”, Adrian Falub intenționând să-l ia în canto­namentul primei echipe. Pentru ambii fotba­liști, Academia Brosovszky a păstrat 30% din drepturile federative. Un al treilea fotbalist ineuan din curtea clujenilor, Darius Jurj, e împrumutat până în vară, când se va lua o
decizie defintivă în ceea ce-l privește. Între timp, „U” a pus ochii și pe Alex Gavrilaș, care – probabil – va pleca și el la Cluj.

Recomandările redacției